Om Petra

Jag är 59 år och enastående, eller ensamstående som en del säger, med  2 underbara utflugna ungdomar (23 och 26 år). Just nu befinner jag mig i Portugal med mina två hundar, Puh och Flowbee, som passande nog är portugisiska vattenhundar. 

Burgau på Algarvekusten är en mysig mindre fiskeby med turistinslag. En behändig strand, vackra vandringsleder och underbart klimat. Här har jag varit sedan i mitten av september och åker hemåt Sverige i mitten av december! Har passat på att, förutom att fortbilda mig i Sensing yoga,  plugga anatomi och fascinerats av hur makalösa våra kroppar är.

Sedan mitten av december -21 har jag direktsänt Sensing Yoga Pass via Zoom, otroligt roligt! Inom kort kommer jag att ha pass "IRL" här i byn för mina engelsktalande nyfunna vänner. 

Det är aldrig för sent! Med en skattkista av erfarenhet blev det dags att agera och förändra. Yoga & meditation har blivit en naturlig del av mitt liv och bidragit till att lugnet och beslutsamheten har infunnit sig. Det är dags att dela med sig av erfarenheterna och bidra till att fler hittar sitt inre leende!

Livet har haft sina toppar och dalar där två perioder av utmattningsdepression bidragit till eftertanke och sökande efter verktyg för ett större inre lugn. Det verktyg som fungerat bäst för mig är Sensing Yoga. Med fokus på att hitta den inre styrkan som gör det lättare att hantera de oundvikliga förändringarna som livet innebär. "Det är inte hur du har det, det är hur du tar det" känns väldigt relevant. 

Efter att större delen av mitt liv arbetat i Hotellbranschen så kom Sensing Yogan in i mitt liv och drömmen om att bidra till individers livsglädje och välmående tog över. Nu kombinerar jag erfarenheterna från hotellvärlden med Sensing Yoga och erbjuder härliga retreats med dig i fokus! 

Jag hoppas vi ses snart, via Zoom eller allra helst i verkligheten!

En stor yogahug från Petra