Sensing Yoga Retreats

Öland, Ljungstugan

12-14 augusti 2022 (2 dygn)

29 juni-2 juli 2023 (3 dygn)

10-13 augusti 2023 (3 dygn)

25-27 augusti 2023 (2 dygn)


2 till 3 dagars retreat i Stora Rör, Ljungstugan

Underbara dagar på Öland, låt dig omfamnas av den avkopplande atmosfären, den höga öländska luften och av att få ge dig själv några dagars frid. Här hittar du ditt inre leende och ger ditt lugn & ro-system plats att återställa din inre balans.

Anländ och landa, Sensing Yoga följt av middag och kvällsdopp i Stora Rörs hamn. Nästa dag startar med mjuk morgonsensing följt av frukost i trädgården. Fri tid under dagen där du får med dig picknick och tips på sevärdheter eller så kopplar du av i Stora Rör. Senare på eftermiddagen följer Sensing Yoga-pass nummer två med avslutande Yoga Nidra. Middag tillsammans och en härlig natts sömn.

Heldagarna följer samma mönster och avslutningsdagen avslutas med ett pass vid kl 15-kl 16.30. Jag längtar efter att få ta emot dig!

DATUM: se ovan

PRIS: 2 dygnsretreat 3 200:- helpension & Sensing Yoga                                      
 3 dygnsretreat 4 800- helpension & Sensing Yoga

Läs mer här!

Portugal, Burgau

23-29 september 

6 dagars retreat i Burgau , Algarve

Burgau är en pittoresk liten fiskeby på Algarvekusten med dramatiska klippor, underbara hikingstråk, hav, vågor och mysiga restauranger.

Här avnjuter du 6 dygn med boende 100 meter från stranden. Lugnet, naturen och Sensing Yoga bildar makalösa förutsättningar för avkoppling, inre lugn och social gemenskap. 

Varje morgon startar med en god smoothie med efterföljande Sensing Yoga. Frukosten serveras och mellan kl 10 och 16 har du fri tid att utnyttja som du vill. Vi samlas igen kl 16 för dagens andra Sensing-pass och avslutar dagen med en gemensam middag. 

Vi bor tillsammans i Casas dona Vitoria som ligger 100 meter från Burgau Beach och rummen är två- och trebäddsrum varav några har havsutsikt. Vi har en egen liten trädgård med solstolar och avkopplingsmöjligheter.  Avresedagen avslutas efter Sensing-pass och frukost.

DATUM 2022: 23 till 29 september

PRIS:                  9 900:-                                                              Läs mer här!