Sensing Yoga Retreats

Öland, Ljungstugan

Stora Rör, Ljungstugan

Underbara dagar på Öland, låt dig omfamnas av den avkopplande atmosfären, den höga öländska luften och av att få ge dig själv några dagars frid. Här hittar du ditt inre leende och ger ditt lugn & ro-system plats att återställa din inre balans.

Anländ och landa, Sensing Yoga följt av middag och kvällsdopp i Stora Rörs hamn. Nästa dag startar med mjuk morgonsensing följt av frukost i trädgården. Fri tid under dagen där du får med dig picknick och tips på sevärdheter eller så kopplar du av i Stora Rör. Senare på eftermiddagen följer Sensing Yoga-pass nummer två med avslutande Yoga Nidra. Middag tillsammans och en härlig natts sömn.

Heldagarna följer samma mönster och avslutningsdagen avslutas med ett pass vid kl 15-kl 16.30. Jag längtar efter att få ta emot dig!

DATUM:  

29 juni till 2 jul 2023  Läs mer här  9 till 13 augusti 2023  Läs mer här  25 till 27 augusti 2023 Läs mer här

PRIS:      

2 dygn 3 500:- helpension & Sensing Yoga                                  

3 dygn 4 900:- helpension & Sensing Yoga

Retreat exklusive boende = Pris minus 500:-/natt

Ripabottoni, Italien

Art & Breakfast 

I maj 2023 är du välkommen till retreat i södra Italien. I medeltidsbyn Ripabottoni omfamnas du av The Yoga Hug i en skön blandning av Sensing Yoga, italiensk mat & vin, utflykter och underbar genuin italiensk miljö. 

På Sensing Yoga-retreatet ges du möjlighet att finna ditt inre (italienska) leende. Mellan 6 och 11 maj njuter vi av Sensing Yoga  morgon och kväll, fri tid under dagen samt 2 aktiviteter i form av pastamatlagning med italiensk guide och besök på olivoljeodling. 

När du beger dig hemåt har du med dig ett minne och en upplevelse för livet och dessutom finns vänner! 

DATUM 2023: 6-11 maj                                                     

PRIS:                 9 900:-  

                            Läs mer här!