Retreat Portugal 23-29 Sep

6 dagars retreat i Burgau , Algarve

Burgau är en pittoresk liten fiskeby på Algarvekusten med dramatiska klippor, underbara hikingstråk, hav, vågor och mysiga restauranger.

Här avnjuter du 6 dygn med boende 100 meter från stranden. Lugnet, naturen och Sensing Yoga bildar makalösa förutsättningar för avkoppling, inre lugn och social gemenskap.

Varje morgon startar med en god smoothie med efterföljande Sensing Yoga. Frukosten serveras och mellan kl 10 och 16 har du fri tid att utnyttja som du vill. Vi samlas igen kl 16 för dagens andra Sensing-pass och avslutar dagen med en gemensam middag.

Vi bor tillsammans i Casas dona Vitoria som ligger 100 meter från Burgau Beach och rummen är två- och trebäddsrum varav några har havsutsikt. Vi har en egen liten trädgård med solstolar och avkopplingsmöjligheter.

Avresedagen avslutas efter Sensing-pass och frukost.

DATUM 2022: 23 till 29 september (Om du vill anlända dagen innan, den 22 september, så finns boende tillgängligt för dig. Tillägg 750:- )

PRIS: 9 900:- 

Om du önskar enkelrum, hör av dig så bokar jag ett närliggande boende åt dig. Enkelrumstillägg tillkommer. 

ÖVRIGT

The Yoga Hugs retreat i Portugal kommer att bestå av ett fåtal personer, vi kommer vara som allra mest 10 personer. 

Burgau, Portugal

Av en slump var det just Burgau som blev mitt hem i drygt ett halvår. Och som jag förälskade mig i! En plats med havet som närmaste granne, underbara människor, dramatisk natur och mycket att uppleva.

Burgau ligger ca 8 km väster om Lagos på Algarvekusten och är en genuin liten fiskeby utan stora turistkomplex. Fortfarande med en skön känsla av avstressad tillvaro. Nära till Sagres och "Världens Ände"  där man kan uppleva underbara solnedgångar över havshorisonten. 

Att göra 

Förutom våra härliga Sensing Yoga pass finns närhet till surfing och surfskolor. Vandringar längs havet och klipporna är något som gör mig ödmjuk inför allt fantastiskt som vår jord erbjuder och som jag varmt rekommenderar. 

Massage och liknande kan bokas, förvarna gärna om du önskar avnjuta detta. 

Att ta sig hit

Närmaste flygplats är Faro Airport. Avståndet från Burgau är ca 10 mil och det går att ta sig med tåg till Lagos och buss till Burgau. Eller så hämtar jag dig i Lagos! 

Du kan också flyga till Lissabon och ta tåg eller hyrbil. 

Jag rekommenderar att ge dig själv ett par dagar innan eller efter retreatet för att uppleva Portugal. Det är ett helt underbart land.