Retreat Italien maj 2023

Sensing Yoga 6-11 maj

Vill du uppleva Sensing Yoga i Italien? Kom med mig till Ripabottoni i södra Italien och njut av den genuina italienska känslan i denna lilla medeltidsby. Sensing Yoga morgon och kväll, lediga timmar under dagen samt ett par underbara aktiviteter under vistelsen!

Vi är nog många som älskar Italien! Här finns nu möjlighet att uppleva det genuina och ännu inte exploaterade i en medeltidsby i södra delen av Italien, ca 18 mil nordost om Neapel, 28 mil sydost om Rom. 

I Ripabottoni kommer du ge dig själv möjlighet att varva ner, få egen tid och möjlighet att känna in såväl kropp som själ. Nya vänskaper, nya miljöer och nya upplevelser väntar på dig. 

I retreatets pris ingår logi med del i dubbelrum, frukost, middag med vin eller vatten, Sensing Yoga morgon och seneftermiddag samt två aktiviter i form av pastamatlagning med italienskan Signora Emanuela och besök med provning på en olivoljeodling.

Jag längtar efter att få ta hand om dig i Italien! 

Akvarell & Sensing Yoga      13-19 maj 2023

Res, upplev och kreera i Italien! Som ett kinderägg med många gåvor finns nu möjligheten att resa till södra Italien, utöva Sensing Yoga för kropp och själ och dessutom inspireras till akvarellmåleri i en makalös miljö. 

Tillsammans med akvarellinspiratören Annica Fritz välkomnar jag dig till Ripabottoni, en liten medeltidsby i södra Italien. Här driver Karin (en fd kollega inom hotellvärlden) Art&Breakfast som är ett bed & breakfast med kompletterande aktivitetsprogram och matupplevelser. 

Vi kommer utöva Sensing Yoga på morgonen och efter frukost tar måleriet vid. Lätt lunch och egen tid under dagen, kortare meditation på seneftermiddagen och gemensam middag med vin eller vatten på kvällen. 

Kom och låt The Yoga Hug omfamna dig och tillåt dig själv att bara vara!