Ljungstugan, Öland 

2 eller 3 dagars retreat i Stora Rör, Ljungstugan

Underbara dagar på Öland i augusti, låt dig omfamnas av den avkopplande atmosfären, den höga öländska luften och av att få ge dig själv några dagars frid. Här hittar du ditt inre leende och ger ditt lugn & ro-system plats att återställa din inre balans.

Anländ och landa torsdag eller fredag kväll, Sensing Yoga följt av middag och kvällsdopp i Stora Rörs hamn.Nästa dag startar med mjuk morgonsensing följt av frukost i trädgården. Här tar din egentid vid, ta det lugnt i hängmattan, promenera, läs en bok eller bara var!  Senare på eftermiddagen följer Sensing Yoga-pass nummer två med avslutande Yoga Nidra. Middag tillsammans och en härlig natts sömn. 

Söndagen följer samma mönster men avslutas vid kl 15.  

DATUM: 27-30 juni, 4-7 juli, 1-4 augusti, 12-14 augusti, 26-28 augusti

PRIS:  

2 dygn 3 900:- helpension med del i flerbäddsrum, enkelrumstillägg 1000:- 

3 dygn 4 900:- helpension med deli flerbäddsrum, enkelrumstillägg 1500:-


Hitta ditt inre leende!

Öland och Stora Rör

Stora Rör ligger på mellersta delen av ön med nära till såväl Kalmar via Ölandsbron och till Borgholm och Färjestaden. Förr i tiden gick färjorna från fastlandet hit och bilköerna ringlade sig långa längs den lilla vägen. 

Idag är Stora Rör en harmonisk plats med möjlighet till bad, båtplatser och Mormors härliga café samt Mormors Bistro. Det sjuder av en annan sorts liv, det sköna ledighetslivet.

Ljungstugan

Platsen för Sensing Yoga retreatet är Ljungstugan som ligger ca 1 km från havet i Stora Rör. Huset byggdes av mina morföräldrar och stod klart 1929. Ljungstugan är mer än ett hus, det är min fasta punkt i livet och många släktingar, vänner och hyresgäster vittnar om att här finns en speciell atmosfär och energi.

Här finns två sovrum med tre bäddar i vardera rum. Önskas enkelrum så finns möjlighet att bo i en närliggande stuga, ca 3 minuters promenad från Ljungstugan. Enkelrumstillägg 1000:- respektive 1500:-

Huset har en skön gammaldags känsla, knarrande trägolv och öppen spis. 

Trädgården är en naturtomt med gott om plats för utehäng, varför inte koppla av i hammocken?

Yogadecket

Här har jag låtit bygga ett yogadeck, en underbar "utomhusscen" för yogapass. Beroende av väder och vind, i samklang med väder och vind.  


Resa hit

Tåg: Ta tåget till Kalmar Station så hämtar jag dig där!                                

Buss: Från Stockholm går det utmärkt att ta Silverlinjen, prisvärt och praktiskt!  Jag hämtar i Glömminge.                                                                          

Bil: Kör över Ölandsbron och följ skyltar norrut mot Borgholm. Kör ca 12 km och ta vänster ner mot havet vid skylt Stora Rör. Efter ca 600 meter sväng höger in på Per Johanssons väg, Ljungstugan är tredje huset på vänster sida.